Midt-Vest‎ > ‎

Set og Sket

 

Et musikalsk geni

indsendt 13. sep. 2022 01.30 af Webmaster Midtvest   [ opdateret 13. sep. 2022 01.31 ]

En fantastisk aften. Hverken mere eller mindre. Ronnie Flyvbjerg Olesen gav en forrygende fortællekoncert i Aulum og de 140 fremmødte nød hans klaver-virtuositet. Der var det hele: Fællessang fra Højskolesangbogen, klaverbokseri, jazz, klassisk musik, wienermusik , potpourri med og om Bent Fabricius Bjerre, fællessang over Morten Kock-klassikere og herre-kvindesang og fællessang over “Skibet skal sejle i nat”. Indimellem krydret med fortællinger fra Ronnie musikalske liv og om hans liv og opvækst som koreansk adoptant i Filskov. Nåh ja: Så er der også noget med Birthe Kjær og Mariehaven, hvor Ronnie er kapelmester. Vi har mødt et musikalsk multitalent.

Årsmøde og matador

indsendt 1. mar. 2022 03.55 af Webmaster Midtvest

Det blev ét af de korte årsmøder, da Familie og Samfund Region Midt-Vest holdt den årlige generalforsamling i Aulum Fritidscenter.
Trods Corona, aflysninger og flytninger af mødet, har det da også været et godt år med gode arrangementer.
Efter generalforsamlingen tog duo'en Toner af guld over og diverterede med et koncertforedrag over emnet "Matador i ord og toner". På scenen var Helle og Dynes Skovkjær, som diskede op med en fantastisk sangstemme, dejlig musik og en velkomponeret musikalsk fortælling. En dejlig aften.

Vesth, Rusbjerg og Louise

indsendt 14. nov. 2021 01.50 af Webmaster Midtvest

Det blev nogle herlige timer i selskab med trioen: Peter Vesth, Kristian Rusbjerg og Louise Espersen, da årets kulturarrangement løb af stablen i Lemvig.
De tre underholdt med dejlig, folkelig musik krydret med anekdoter fra Peter Vesth, harmonika-solo af Kristian Rusbjerg og solosang af Louise. En dejlig aften med humør, god musik og en musikalitet, der når ud i alle hjørner.

Blomsterberg i hopla

indsendt 8. okt. 2021 03.02 af Webmaster Midtvest   [ opdateret 8. okt. 2021 09.05 ]

Der var "smæk for skillingen", da Mette Blomsterberg besøgte Region Midt-Vest. En åben, ærlig og meget direkte  Mette fortalte om sit liv med 4 større brødre og sit liv som konditor. Hun blev selvstændig i 1995, hvor hun åbnede den efterhånden berømte cafe på Glyptoteket. Mest kendt er hun dog nok for sine TV-programmer "Det søde liv" og for sine bøger og foredrag.
Efter foredraget var der lejlighed til at købe bøger til en favorabel pris.
En god aften med en oplagt Mette Blomsterberg.

Klimamad og årsmøde

indsendt 20. sep. 2021 03.42 af Webmaster Midtvest   [ opdateret 20. sep. 2021 03.46 ]

Så er sæsonen lige så stille gået i gang - efter Corona-pausen.
Mødet mandag 13. september satte fokus på klimamad. Oplægsholder var Hanne Mette Jensen, Vemb Kulturhus. Hun understregede endnu en gang, at vi skal spise mindre kød, tage en suppedag og en fiskedag, bruge lokale råvarer og ellers bruge den sunde fornuft.
Aftenen bød også på den udsatte generalforsamling: Mie Jensen samlede op, hvad der er sket i årets løb, men ellers var årsmødet en fredelig affære. Budget og regnskab blev godkendt, og der var genvalg over hele linjen. Dvs. at Mie Jensen stadig er formand og der var genvalg til: Elin Jensen, Rom, Marie Christiansen, Bremdal, Maria Tylvad, Rækker Mølle og Rita Jensen, Isenvad. I bestyrelsen sidder desuden: Hanne Ellgaard, Vestjylland, Elna Bækgaard, Vestjylland og Kaja Andersen, Bonnet

Claus Holm live

indsendt 19. nov. 2020 02.03 af Webmaster Midtvest   [ opdateret 19. nov. 2020 02.04 ]

Så lykkedes det endelig...at få besøg af stjernekokken Claus Holm i egen høje person. Det blev en god aften for de ca. 60 deltagere, trods Corona og diverse restriktioner. De mødte en sprudlende Claus Holm, som selv tager livtag med sin livsstil - og han gav gladelig sine erfaringer videre, om hvad man kan gøre for at tabe sig (og mindske madindtaget). Efter kaffen underholdt xxxTrio

Corona-koncert

indsendt 7. nov. 2020 03.16 af Webmaster Midtvest

Trods Corona og diverse restriktioner blev det en dejlig aften med Thomas Kjellerup i Lemvig Idræts- og Kulturcenter. Og de var der allesammen - de sange, vi kender Thomas Kjellerup for og nyder at høre og synge med på.
230 havde fundet vej til koncerten - med mundbind, fortæring på pladserne osv., men det slog ingen skår i glæden over den dejlige koncert.
Sundhed med Anette

indsendt 26. sep. 2020 06.25 af Webmaster Midtvest

Ca. 60 medlemmer deltog i arrangementet med Anette Harbech Olesen, der talte om emnet "Spis-sov og tænk dig sund og glad.
Anette er en god foredragsholder og hun ved, hvad hun taler om. Hun har beskæftiget sig med emnet i mange år og skrevet bog. bl.a. om Melatonin - det middel som får os til at sove bedre. 7 timer er det optimale for at få hjernen "renset". Det er også en god ide at sætte tid af i kalenderen til sig selv, så man får slappet af. Og så selvfølgelig leve sundt...!
God aften med infused vand på bordene og en sund tallerken med gulerodsstave og knækbrød.

Claus Holm i november

indsendt 27. maj 2020 00.50 af Webmaster Midtvest   [ opdateret 24. jul. 2020 02.32 ]

Arrangementet med Claus Holm blev pga. Corona-udbruddet flytter fra marts til november. Nærmere bestemt  tirsdag 17. november kl. 19 i Aulum Fritidscenter. Aftenens emne er: 
 "Kant - kærlighed og kaos - begejstring i øjenhøjde.
Nærmere info senere.

Årsmøde 2020

indsendt 29. feb. 2020 02.50 af Webmaster Midtvest   [ opdateret 29. feb. 2020 04.18 ]

        
Omkring 55 medlemmer var samlet i Skytteforeningens lokaler i Aulum Fritidscenter til årsmødet 2020.
Formanden, Mie Jensen, aflagde en beretning, hvor hun slog fast, at der netop i disse klimatider mere end nogensinde er brug for en organisation som Familie og Samfund. Bl.a. fordi emner som madspild og energioptimering i hjem og husholdninger er så vigtige.
Det var en rolig generalforsamling hvor der bl.a. var genvalg af Kaja Andersen, Bonnet, Hanne Ellgaard Kristensen, Hover og Elna Bækgaard, Tanderupkær. Der var også genvalg af revisorer og godkendelse af regnskab.
Efter kaffen hyggelig underholdning ved trubaduren Flemming Baade og indimellem muntre fællessange.

1-10 of 25