Midt-Vest

Billetsalg til årets koncert
Der er nu åbent for bestilling af billetter til koncerten torsdag 4. november kl. 19 i Lemvig Idræts- og Kulturcenter med Peter Vesth, Kristian Rusbjerg og Louise Espersen.
Medlemmer skal bestille billetter via lokalforeningen. Ikke-medlemmer kan bestille via dette link:
Billetsalg.dk ApS

Klimavenlig mad
Mandag 13. september kl. 19 kommer Hanne Mette Jensen til Aulum Fritidscenter for at fortælle om sit mangeårige arbejde med klimavenlig mad og bæredygtig indsats.
Hanne Mette Jensen, der i dag er leder og indehaver af Vemb Mad- og Kulturcenter, startede arbejdet med bæredygtighed i køkkenet for mange år siden, da hun var køkkenleder på Vestjyllands Højskole og har siden udviklet sin indsats på området.
Pris: 75 kr. inkl. foredrag og forplejning. Tilmelding via lokalforening efter princippet "først til Mølle" senest 8. september til Kaja Andersen, houstor7620@gmail.com eller på 3029 0125.

Mette Blomsterberg besøger F&S 

Onsdag 6. oktober kl. 19
I Aulum Fritidscenter

Emnet er "Kager, desserter og eget liv", så vi ser frem til at møde fortaleren for "det søde liv" og en personmed den grundholdning, "at intet er umuligt for den, der bærer viljen i sit hjerte.
Tilmelding via din lokalforening til Kaja Andersen senest onsdag 29. september på E-mail: houstor7620@gmail.com eller mobil 3029 0125


     
Corona-restriktioner i F&S
at du skal bære mundbind, når du går rundt
at du skal holde afstand ved indgangen, hvis der er kø
at du skal blive siddende på din stol - som er sat i behørig afstand
at servering forgår på stolen som portionsanretning
at du skal huske mundbind, hvis du skal på toilettet
at vi skal være ude af hallen kl. 22