Oprettelsesdato: Oct 19, 2017 1:29:53 PM
Besøg på Branderup mejeri, onsdag den 11 oktober 2017 kl. 19.30. Vi mødtes i kantinen, startede med kaffe og kage, hvorefter direktør Henrik Jessen fortalte om mejeriet.
Derefter blev vi delt i to hold, iført engangsdragter, Per og Kenneth stod klar til rundvisningen.
Det er et moderne mejeri med 70 ansatte. Startede i 1888 med mælk, smør og ost. Brændte i 1927 genopbygget og udvidet af flere omgange, sidste store ombygning i 2015, fra salt oste til mozzarella, alt bliver eksporteret til England, Tyskland, Belgien, Holland og Spanien.Produktionen kører i døgndrift, bruger 800 tons mælk i døgnet, svarer til 90 tons ost, ( ca. 10 ltr. mælk til 1 kg ost . ) I kraft af den moderne teknologi, kan mejeriet yde den store produktion. En meget spændende aften.