Årsmøde 2016

Oprettelsesdato: Feb 24, 2016 9:32:45 AM

 

129 mødte på, da Region Midt-Vest holdt sin årlige generalforsamling i Aulum Kultur- og Fritidscenter. Og stemningen var i top, da dirigenten, tidl. konsulent Jette-Birte Hansen kunne tage hul på årsmødet.

Regionsformand Mie Jensen fremlagde bestyrelsens beretning og kunne med humor berette om den frustration, det er for en forbrugerorganisation, når der bliver vendt rundt på madpyramiden - og det der er sundt den ene dag helt er yt den næste. Hendes råd er derfor: Brug den sunde fornuft. det er man nu altid kommet længst med.

Elna Bækgaard fremlagde regnskabet, der balancerer med 237.034,93 kr. - heri indregnet et underskud på 21.506,31 kr.

Der var genvalg til Kaja Andersen, Bonnet, Hanne Ellgaard Kristensen, Hover og Elna Bækgaard, Tanderupkær. Ni i stedet forLene Borg, Langhøj blev Marianne Nørsøller. Revisorerne hedder stadig Inger Nielsen, Rækker Mølle og Edith Pedersen, Tulstrup-Faurholt.

Gitte Hornhøj

Årmødet blev sluttet af på forrygende vis med Gitte Hornshøj, Herning, der holdt et one-woman.show om humor og om at holde sig glad. For sin egen og ikke mindst for omgivelsernes skyld. Gitte er ikke bange for at udlevere sig selv for at få sine glade budskaber igennem, så der blev leeet godt igennem. Der blev frigjort mange, glade endorfiner med det indlæg.