Mosten den 11. august 2021

Oprettelsesdato: Aug 18, 2021 10:56:29 AM

Onsdag d. 11. august 2021 (dette godt 1. år senere end da det første gang var på programmet) tog foreningen på besøg hos motorcykelklubben Mosten MC i Bode Enge. 

Hans Jørgen Hitz stod klar på gårdspladsen, hvor han gav en gennemgang af aftenens plan. Først blev vi inviteret ind i det store flotte klubhus. Her bød han på øl og vand, hvorefter han fortalte om husets oprindelse og tilblivelsen af det nuværende hus. Efter at have set 1. sal med bl.a. billeder af samtlige medlemmer gennem årene, kom vi på en vandretur. Ud forbi div. barer oppe som nede, gennem den store festsal, ned gennem skoven og ud til asfaltbanen. Her demonstrerede et medlem, hvor kvikt hans motorcykel kunne komme de 200 m ud af  den 700 m lange bane. 

Langs med banen lå et stort græsstykke, efter at have gået gennem endnu en skov, kom vi atter ud til et græsstykke og så var vi tilbage ved huset.

Nu blev vi budt på kaffe,  og Kirsten havde hjemmebagt kage og småkager med.

Hans Jørgens gode fortællerevne suppleret med billeder, beskrev byggeriet, samt de mange arrangementer der afvikles hvert år. 

Blandt dem kan nævnes  “ Engelsk træf “ med 500 besøgende og “ Race Day” med  mellem 5000 til 8000 besøgende. Her er det, at de grønne områder kommer i brug med teltlejr, musiktelte og boder.

Meget planlægning, masser af aftaler og gøremål, godt klaret for en klub med 35 medlemmer. 

En lille sjov detalje. Inden klubbens oprindelse samledes veteranerne bag Mosten, i det gamle Æblemosteri på Plantagevej i Allingåbro.

Ofte aftalte de “ vi mødes i Mosten “ og heraf opstod navnet på klubben.