L-tek

Oprettelsesdato: Jan 30, 2013 1:53:11 PM

Onsdag den 23. januar 2013 var vi på virksomheds besøg hos L-tek i Nørager.

Igen viste medlemmerne med deres store deltagelse, at det er interessant at komme på      virksomhedsbesøg i lokalområdet.  Hele 55 personer var tilmeldt.  Det store fremmøde betød at udover virksomhedens grundlægger, Lars Nielsen, var to af hans medarbejdere mødt op som rundvisere. Lars fortalte om virksomhedens historie og enorme udvikling - fra enkeltmandsfirma til i dag et firma med ca. 80 ansatte.                                                      

 

Dernæst blev vi i tre grupper vist rundt på den meget store fabrik. Nok især de mandlige deltagere var interesseret under den ca. 1 times

lange spændende rundvisning, hvor vi så alt fra bukkemaskiner til laserskærer. De højteknologiske maskiner skærer i forskellige materialer såsom stål, rustfri, aluminium og rør. Alt sammen meget nøjagtigt; +/- 0,1 mm. En stor del af virksomhedens ordrer er for Siemens Wind Power, der jo netop kræver stor ekspertise. 

Fabrikken er delt op i en sort og  en ren afdeling. I den sorte er det almindelig svejsning og lignende der foregår, hvorimod der i den rene afdeling kun er laserskæring. 

 

Under kaffen var der mulighed for at stille spørgsmål til Lars om L-tek og om den store betydning den har for lokalsamfundet, men også om ”Underholdningsfabrikken” som Lars har været med til at starte. L-tek lægger fabrikshal til disse arrangementer, hvor der kommer helt op til 550 – 650 mennesker for at nyde god musik.

En rigtig god og interessant aften.