Tema aften i Sydjylland

indsendt 14. aug. 2013 12.22 af Sydjylland Familie og Samfund   [ opdateret 14. aug. 2013 13.25 ]
 

 Kød på bordet og i maven” - Gastronomi og sundhed

Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 18.00 
i Læborg Forsamlingshus
Konsulent og faglærer Poul Arndtzen guider os gennem aftenens tema. 
Vi får besøg af en landmand, som taler over emnet: 
 Madglæde, viden om mad, dyrevelfærd og mil
Derefter vil chefkonsulent og ernæringsekspert Grethe Andersen 
fra Landbrug og Fødevarer, Axelborg fortælle og give gode råd om: 
Spisekvalitet af kød
Udskæring, tilberedning/tips/tricks og lavtemperatur stegning

Der vil blive serveret en 3 retters menu med vin og kaffe med kage. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments