Sønderjylland‎ > ‎Set og sket‎ > ‎

Ny regionsformand

indsendt 14. sep. 2012 11.59 af Soenderjylland Familie og Samfund   [ opdateret 5. nov. 2012 08.55 ]

Hej piger med familier, naboer og venner.

Så er vi klar med et nyt og spændende program. Kristine har valgt at stoppe som formand efter mange år, hvor hun har gjort et kæmpe stykke arbejde for Familie og Samfund. Det vil jeg gerne takke hende for endnu en gang. Det bliver svært at komme efter Kristine, men jeg vil gøre mit bedste. Jeg hedder Birgitte Neldeberg Ravn, er 42 år, gift med Peter og sammen har vi 4 børn: Anna på 16 år, Henrik på 13 år, Jesper på 10 år og Torben på 7 år. 

Vi driver en svinegård, hvor vi både har søer, smågrise og slagtesvin samt noget jord. Jeg er fynbo, men har boet i Sønderjylland siden marts 1993. Det var lidt om mig. 

Som nævnt er vi klar med et nyt program med masser af spændende, sjove, fantastiske og gode arrangementer. Det er altid en dejlig fornemmelse at lægge et nyt års program og komme ud til Jer medlemmer, vise det frem og sælge medlemskort for en ny sæson. Vi har igen i år prøvet at lave noget for enhver smag, og vi håber, du har lyst til at deltage sammen med os. Vi ses i Familie og Samfund. Vi har plads og hjerterum til mange flere, så tag gerne naboen, vennerne og andre med. Husk at medlemsskabet gælder for hele husstanden. God fornøjelse og vel mødt :-)

Mange hilsner

Regionsformand, Birgitte Neldeberg Ravn.
Comments