Sønderjylland‎ > ‎Set og sket‎ > ‎

Agerskov/Toftlund - Beirholms Væverier i Kolding

indsendt 1. sep. 2016 08.24 af Soenderjylland Familie og Samfund   [ opdateret 1. sep. 2016 08.25 ]

Onsdag, den 31. august 2016 var vi en flok på over 60 i Kolding for at se Beirholms Væverier, hvor næste generation stod klar til at fortælle om virksomheden og vise rundt i den imponerende og flotte ca. 5 år gamle administrations- og lagerbygning på Nordager. Efter en god og informativ rundvisning var der mulighed for lagersalg.

Beirholms Væverier A/S er grundlagt i 1870, og virksomheden ejes og ledes i dag af 5. generation, ægteparret Kamma og Peter Beirholm.

Det er noget helt specielt at være født ind i en virksomhed, hvor alt drejer sig om tekstil. Og hvor der findes en kolossal viden og erfaring, skabt gennem mere end 140 års arbejde.

I dag er udvikling og produktion koncentreret om duge, servietter, sengetøj og håndklæder. Kunderne er leasingvaskerier i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Østrig, Italien og England.

Beirholm har tidligere produceret alt på sin fabrik i Kolding, men har nu valgt at indgå produktionspartnerskaber med førende væverier i nogle af de lande, der klarer sig bedst i den internationale konkurrence.

(kilde: Beirholms hjemmeside)

ą
Soenderjylland Familie og Samfund,
1. sep. 2016 08.24
ą
Soenderjylland Familie og Samfund,
1. sep. 2016 08.24
Comments