Toftlund/Agerskov - Beirholms Væverier i Kolding.

indsendt 7. sep. 2018 04.28 af Soenderjylland Familie og Samfund

En meget engageret ung mand, Andreas Beirholm, tog imod ca. 60 glade og forventningsfulde gæster fra Familie og Samfund, Agerskov og Toftlund torsdag, den 7. september 2018.

Andreas er én ud af 3 sønner af de nuværende ejere Kamma og Peter Beirholm, som er 5. generation i Beirholms Væverier A/S i Kolding, grundlagt i 1870.

Allerede fra parkeringspladsen foran de imponerende flotte administrations- og lagerbygninger på Nordager fornemmer man en helt særlig arbejdsplads. Andreas fortalte levende om firmaet, og vi fik en rundvisning i det flotte og inspirerende showroom for slet ikke at nævne hele administrationsbygningen.

”Det er noget helt specielt at være født ind i en virksomhed, hvor alt drejer sig om tekstil og opbygget gennem en kolossal viden og erfaring skabt gennem mere end 140 år.

Produktionen er i dag koncentreret om duge, servietter, sengetøj og håndklæder. Beirholm har tidligere produceret på sin fabrik i Kolding, men har nu valgt at indgå produktionspartnerskaber med førende væverier i udlandet. Beirholms målsætning er tekstilløsninger, som giver kunderne den bedst tænkelige oplevelse, totaløkonomi og bæredygtighed.  Kunderne er leasingvaskerier i Danmark, Tyskland, Italien, England m.fl.”

En aften hvor alle fik noget med hjem - både i form af viden og inspiration samt lagersalget.

(kilde: Beirholms hjemmeside)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments