"I verdens brændpunkter" med Poul Erik Skammelsen

indsendt 24. okt. 2016 10.24 af Soenderjylland Familie og Samfund   [ opdateret 30. okt. 2016 11.01 ]

Søndag, den 23. oktober var en meget veloplagt Poul Erik Skammelsen gæst på Agerskov Ungdomsskole inviteret af Familie og Samfund Agerskov og Toftlund samt Agerskov i Bevægelse. Et sprudlende og levende foredrag ”I verdens brændpunkter”.

Rejsen gik bl.a. til Kina, Moskva, Washington, New York og Berlin, hvor Poul Erik Skammelsen var på rette sted og rette tid udstationeret for TV2. Billeder vi alle husker som f.eks. manden der stoppede kampvognene på Den Himmelske Freds Plads i Beijing i Kina, den russiske præsident Boris Jeltsin og krigen i Tjetjenien, Berlin murens fald og de udfordringer det medførte for den kommunistiske politiker og leder Egon Krenz, terrorangrebet i New York på World Trade Center og den terror verden pludselig blev vidne til, herunder også anslaget i 2015 mod Krudttønden i København og synagogen i Krystalgade. Skammelsen kom også ind på de amerikanske præsidentvalg herunder valget af Barack Obama som den første sorte præsident, for slet ikke at tale om det kommende valg mellem Donald Trumb og Hillary Clinton.

Der var god spørgelyst fra de knap 500 deltagere incl. efterskoleelever hvor Poul Erik Skammelsen kom omkring de journalistiske udfordringer og overvejelser i forbindelse med nyhedsformidlingens opgaver, og de tekniske muligheder der gennem årene har givet arbejdet en lidt anden karakter.

I pausen havde ungdomsskolen sørget for et imponerende kaffebord.

En fantastisk aften, hvor man helt glemte tiden.

 

ą
Soenderjylland Familie og Samfund,
24. okt. 2016 10.24
ą
Soenderjylland Familie og Samfund,
24. okt. 2016 10.24
ą
DSC03951.JPG
(11424k)
Soenderjylland Familie og Samfund,
24. okt. 2016 10.26
Comments