Sønderjylland‎ > ‎Lokalforeninger‎ > ‎Hovslund‎ > ‎Set og sket‎ > ‎

Besøg hos Olie & Pigment i Haderslev

indsendt 8. apr. 2019 00.20 af Soenderjylland Familie og Samfund   [ opdateret 9. apr. 2019 23.54 ]
Onsdag den 3. april var vi 16 personer der kom til Øsby, for at få indblik i virksomheden Linolie & Pigment. Vi blev modtaget af Thor, som i første omgang ville høre hvad “vi” var for nogen. Han fik en forklaring på dette og gik derefter igang med at fortælle om virksomheden og hvordan de fik lavet de fine linoliemaling. Der er fire ansat og de er det eneste sted der laver disse gode produkter, de er lidt dyrere men strækker længere og holder i flere år. De kommer fra hele landet og også udlandet for at købe disse produkter.
Malingen kan anvendes til vinduer, gulve, vægge, møbler mm. Thor havde allerede som 17 årig fået interesse for disse produkter, men måtte vente 10 år før han fik lov at købe firmaet. I mellemtiden havde han læst til bygningskonstruktør og kloakmester. Vi fik en dejlig oplevelse og sluttede af med kaffe og kage, mens Thor gav et nummer på flygelet.
Vi er helt sikkert nogle der vil tænke på hvilken maling vi bruger fremover. Selvom vi ikke bor i Den Gamle By i Aarhus, man skal også have god tid, for der kan gå halvanden time inden den rette kulør bliver fundet, så beregn lidt ventetid. Vi var altid velkomne til at kigge ind, hvis vi kom på disse kanter.

Mvh Jette B Andersen

                  

Comments