Sønderjylland‎ > ‎Lokalforeninger‎ > ‎Hovslund‎ > ‎Set og sket‎ > ‎

På besøg hos TV-SYD

indsendt 26. apr. 2019 00.24 af Soenderjylland Familie og Samfund   [ opdateret 26. apr. 2019 13.14 ]
Den 24. april var 37 der mødte op i den runde bygning i Media Parken i Kolding. Vi blev budt velkommen af Rosa og Pernille som havde kaffen klar. De fortalte vidt og bredt om hvad der skete i huset - måske også lidt hemmeligt ... der blev vist en film om en almindelig dag på jobbet fra klokken 05:00 til godt 23:00 - de havde også en sjov film omkring de “bøffer” dvs. fraklip som ikke bli’r vist - der var lidt at grine af. Da klokken blev 19:30 så vi dagens nyheder, mens der blev serveret lækker kringle og en kop kaffe mere.
Derefter var der rundvisning på TVSYD, vi mødte nyhedsværten Søren Vesterby som vi kunne spørge om alt muligt. Vi så det lille rum, hvor det var Alexia der blev interviewet omkring mindehøjtideligheden i Grindsted pga bomberne i Sri Lanka i påsken. 
Vi så redaktionen, hvor der kun var få medarbejdere tilbage. De er ca 70 fastansatte samt flere freelancere. Der er godt 30 ansatte på arbejde hver dag. 
Forresten skulle de to søde piger lige google hvor Hovslund lå 😜så det havde de fået styr på. Vi havde en rigtig god og hyggelig, informativ aften og da klokken var godt 21:15 takkede vi af og kørte hjem for at se nyhederne klokken 22:00, vi ku’ se de forskellige krydser hvor værten skulle stå mm.
Tak for en god aften
Jette
 
                 
      Comments