Sønderjylland‎ > ‎Lokalforeninger‎ > ‎Hovslund‎ > ‎Set og sket‎ > ‎

Foredrag med Lene Beier

indsendt 15. mar. 2018 08.37 af Soenderjylland Familie og Samfund

”Alle søger kærlighed”- foredrag med Lene Beier.

Tirsdag d. 30. januar kl. 19.00 var vi samlet 100 mennesker til et spændende foredrag i gymnastiksalen på Hovslund Børneunivers. Familie og Samfund, Hovslund havde arrangeret et foredrag med tv-vært, Lene Beier, TV2´s Kirsten giftekniv. Hun er kendt fra ”landmand søger kærlighed”, ”hjem til gården” og har også selv deltaget i ”vild med dans”.

Lene Beier var meget ærlig i hendes foredrag og stod klar ved døren til at give alle et håndtryk, da vi kom. Det gav et indtryk af, at der var en gensidig respekt. Hun lagde heller ikke skjul på, at hun er varsom overfor deltagerne i ”landmand søger kærlighed”, for det er deres følelser hun er inde og røre ved.  

Denne aften fortalte hun om, hvordan programmerne bliver til og kom ind på de personlige overvejelser, man gør sig i forbindelse med optagelserne.  Hun har ikke mødt landmændene før første optagelse og kender dem derfor ikke. Det samme gælder de kvinder, der deltager. Når man er med i sådanne programmer, bliver man kendt og genkendt og derved også omtalt på sociale medier og tiltalt, når folk møder dem. Det kan godt være svært. Specielt, hvis der bliver skrevet noget grimt. 

Lene fortalte også humoristisk om at være deltager i ”vild med dans” og at hun havde helt vildt ondt i fødder og ben. Hun synes selv, at det var fantastisk at hun kunne være med i så mange afsnit, når hun nu slet ikke kan danse

Hvis hun skal prøve et nyt emne som tv-vært, kan hun godt tænke sig at lave noget med historie. Hun er uddannet lærer med bla. historie som hovedfag og det interesserer hende rigtig meget.      

”Laver du det samme om 10 år?” var et af spørgsmålene til hende. Det regner hun ikke med, for hun og Anders (hendes mand) har et ønske om at åbne en restaurant og arbejde sammen om ca. 10 år. De mødte hinanden på en restaurant, hvor de begge arbejdede. 


  
      
 


Comments