Sønderjylland‎ > ‎Lokalforeninger‎ > ‎

Hovslund

 Besøg hos J-Maskiner v/Jos Van Ewijk
Stationsvej 2, Hovslund St., 6230 Rødekro
Torsdag den 28/10-2021 kl. 19:00
Denne aften besøger vi J-Maskiner, som er super spændende for alle, der kender og interesserer sig for teknik og maskiner. J-Maskiner er et lille firma, der startede i 2008 med hovedsageligt at importere nye maskiner fra udlandet. De gør mest i køb og salg, plus klargøring og servicering af egne maskiner. Da pladsen blev for trang i Hovslund By, købte de den gamle GKM bygning i Hovslund St. i 2018 og har dermed fået mere plads til at udvide sortimentet og muligheden for at have flere maskiner på lager. J-Maskiner har som regel altid et stort lager af forskellige maskiner, så der er lidtf for alle. Jos vil fortælle lidt om virksomheden og vise lidt af de forskellige maskiner han har stående. J-Maskiner er vært ved kaffe og sodavand og lidt til den søde tand.
pris pr. person 25,- kr. for ikke medlemmer 75,- kr.
Mødeleder: Birgitte Neldeberg Ravn
Bindende tilmelding senest 14. oktober 2021 på tlf./sms 2166 7213 eller birgitte@ravn1.dk
    ***********************

Vi havde vores længe ventede generalforsamling den 8. juni 2021, hvor vi var ca 30 personer samlet på en lun aften, efter generalforsamlingen fortalte Ann & Kenneth Bork Damsgaard om deres spændende tur til "Down Under" med deres tre børn, de fik nogle rigtig gode oplevelser - også lidt vovede, som det nu kan lade sig gøre med børnene, deres tur blev jo også forkortet pga. Covid-19 . Vi siger tak til Karen Jørgensen, som har været i bestyrelsen i en snes år.
Bestyrelsen har konstitueret sig sådan:
Formand Astrid Raun
Næstformand Anne Bomberg
Sekretær Hanne L Pedersen
Kasserer Maria Lauridsen
Nina R Bomberg
Birgitte N Ravn
PR/Medie Jette B Andersen


 Hilsen fra formanden:

Kære medlemmer og familie.

Verden er af lave og på grund af coronaen blev 3 arrangementer i foråret aflyst, så vi har taget et par stykker op igen. Vi synes også, vi vil markere de 85 år, foreningen har på bagen, det er jo mange år, når man ser tilbage og lidt tankevækkende, når vi nu for tiden fejrer 100 år for genforeningen og så tænker på, at kun 15 efter startede vores forening.

Vi har været presset på tid for at få programmet færdig, men vi har en yderst arbejdsom bestyrelse, der har arbejdet hårdt, for at få tingene på plads til det nye program.

Vi skal holde 85-års jubilæum med på en ”tur” til Canada og Alaska.

På virksomhedsbesøg. På tur ind i computerspillets univers. Vi skal være kreative på mange måder også til jul og påske, se på tøj og holde generalforsamling med en spændende rejsefortælling.

Så vi håber vi får nogle hyggelige timer sammen.

Vi ses i Familie og Samfund, Hovslund.

Med venlig hilsen Astrid Raun.


Bestyrelsen 

Formand   

                                                                                                                                   
Astrid Raun, Rugbjergvej 25, Rugbjerg                     6230 Rødekro            

Tlf. 7466 4107 - 2483 9376

mail: hjaruplund3@get2net.dk                                                                                                               

Næstformand:

Anne Bomberg, Tavlsbjergvej 15, Hovslund            6230 Rødekro

Tlf. 2045 1027

mail: anbomberg@gmail.com 


Nina Raun Bomberg, Rugbjergvej 27, Rugbjerg   6230 Rødekro

Tlf. 2894 0461

mail: ninaraunbomberg@gmail.com

Sekretær:

Hanne Petersen, Sandager 33, Hovslund                6230 Rødekro

Tlf. 2963 1158

mail: fapetersen@hotmail.com 

Kasserer:  (foto på vej=

Maria Lund Lauridsen, Hærvejen 14, Skovby                 6500 Vojens


Tlf. 2869 8552

mail: maott01@hotmail.com

Birgitte Neldeberg Ravn, Ø. Løgumvej 73, Ø. Løgum 6230 Rødekro

Tlf. 2166 7213

mail: birgitte@ravn1.dk 


Jette Bøilerehauge Andersen, Tavlsbjergvej 11, Hovslund 6230 Rødekro        

Tlf. 6092 2917

mail: hovslund@gmail.com


Modeopvisning hos Aaskov Modetøj, Aabenraa 21/9-21
Vi var 32 tilmeldte og 3 lokale modeller til arrangementet 21. September. Anette Aaskov bød velkommen og fortalte lidt om Aaskovs 11 forretninger godt fordelt i DK. Det er et familieejet tøjfirma, som Annettes forældre startede tilbage i 1965. Imens Anette fortalte blev vi trakteret med sandwichens og sodavand/vin. De 3 modeller var: Anne Marie Andersen, Jette Bøilerehauge Andersen og Margit Petersen, som hver viste 5 sæt tøj. Derudover havde Aaskov selv en medarbejder, der gik model. Efter showet var der rig mulighed for indkøb til 10%, og det var der mange, der benyttede sig af. Det var en meget hyggelig aften.
Hanne Luff Petersen

*******************************

Vi besøgte Danhostel Haderslev den 15/9-2021 
Flemming fortalte om hvordan de var startet op, hvad året med Corona havde budt af udfordringer mm. 
Flemming driver Vandrehjemmet sammen med Helle, desuden står de for campingpladsen, begge steder har været fuldt booket og de har endda "fundet" flere værelser til håndværkere, som har brug for en seng. Værelserne er stadig med hessian og de mangler at blive shinet up - men det vigtigste er at have et sted i vinterhalvåret til dette brug.
De har også fået lavet receptionen om, den er blevet indbydende og der er god plads, Helle tager sig af økonomien, Flemming hygger om gæsterne og Helles mand som er kok, står for madlavning til arrangementer/fester.
Vandrehjemmet har tidligere været et børnehjem, Flemming har haft besøg af en af de piger der boede på hjemmet, hun kunne fortælle en masse, som Flemming så kan fortælle videre. Vi havde også et af vore medlemmer, som havde arbejdet på vandrehjemmet, da det var børnehjem, med denne aften. 
Vi fik rundvisning i haven og på campingpladsen og set det nye Mountainbike spor. 

Set og sket

 • Jubilæumsaften 14. september 2020 Da det er 85 år siden, vores forening blev stiftet, valgte vi at fejre det med en aften i Forsamlingshuset den 14. september. Det var et foredrag med Anne Grethe ...
  Sendt 24. okt. 2020 07.55 af Soenderjylland Familie og Samfund
 • Fantastiske frisurer ”En aften om at sætte hår”. Vi har fået et stort ønske til et arrangement i dette års program. ”Vil og kan I lave en aften, hvor fædre og mødre ...
  Sendt 24. okt. 2020 08.06 af Soenderjylland Familie og Samfund
 • Spindegården i Aabenraa Mandag d. 5. oktober 2020 var vi på virksomhedsbesøg på Spindegården i Aabenraa. Spindegården ejes af væverske Hanne Vedel. Hanne Vedel er, på trods af sin høje alder, (87år) en ...
  Sendt 18. okt. 2020 04.47 af Soenderjylland Familie og Samfund
 • Tidligere arrangementer:
  Sendt 18. okt. 2020 04.57 af Soenderjylland Familie og Samfund
 • Julefrokost a´la Connie Tirsdag den 4.december havde vi besøg af kogekone  Connie Dumstrei fra Uge. Hun præsenterede os for en lidt alternativ udgave af en julefrokost ,og  i mellem  retterne fortalte hun ...
  Sendt 12. dec. 2019 05.38 af Soenderjylland Familie og Samfund
Viser post 1 - 5 af 29. Vis flere »


HovslundUndersider (1): Set og sket