Køkkenhaven hos Christie´s Sdr. Hostrup Kro

indsendt 13. aug. 2017 23.03 af Soenderjylland Familie og Samfund   [ opdateret 20. aug. 2017 14.43 af Familie og Samfund ]
Den 19. juni 2017 var vi 24 deltagere på tur til køkkenhaven ved Christie´s Sdr. Hostrup Kro, hvor kroens gartner Knud Jessen fortalte om livet og årets gang i køkkenhaven. Her dyrkes og eksperimenteres med mange forskellige  grøntsager uden brug af kemikalier og i tæt samarbejde med kroens kokke. Efter rundvisning i den store køkkenhave var der et flot kaffebord, hvor kroens unge kok fortalte om samarbejdet med Knud - ønsker og muligheder for nye tiltag - og hvordan han bruger køkkenhavens spændende indhold. Køkkenet har over lang tid f.eks. udviklet en rucola sorbet, som vi fik smagsprøver på.

 
 
 
 



ą
Soenderjylland Familie og Samfund,
13. aug. 2017 23.03
ą
Soenderjylland Familie og Samfund,
13. aug. 2017 23.03
ą
Soenderjylland Familie og Samfund,
13. aug. 2017 23.03
Comments