Sønderjylland‎ > ‎Lokalforeninger‎ > ‎Agerskov‎ > ‎Set og Sket‎ > ‎

Generalforsamling Familie og Samfund, Agerskov og Omegn

indsendt 31. mar. 2018 03.50 af Soenderjylland Familie og Samfund
Friplejehjemmet "Møllevangen" i Agerskov var rammen om vores årlige generalforsamling den 20. marts 2018. Der var genvalg til de 3 bestyrelsesmedlemmer som var på valg, og bestyrelsen fortsætter derfor uændret. 
I det forgangne foreningsår har bestyrelsen truffet beslutning om at støtte husstandsindsamlingen i Agerskov til fordel for oprettelsen af Agerskov Friplejehjem "Møllevangen" med et beløb på kr. 25.000,00 i overensstemmelse med vores vedtægter og foreningens og de lokale medlemmers interesser. På baggrund heraf har vi - på trods at et meget godt program og fremmøde i det seneste år -haft et underskud, som vi selvfølgelig havde budgetteret med.
Efter generalforsamlingen fortalte plejehjemsleder Ruth Nørgaard om tankerne og det store arbejde bag drømmen om et friplejehjem, som nu er blevet til en realitet. 
Det nye logo er velgennemtænkt med det grønne træ som symboliserer den dejlige have og park, et sted med liv og vækst, et sted hvor mennesket kan vokse og gro. Et levende sted, hvor man er parat til at sætte nye skud. Stammen og hjertet i træet symboliserer at man støtter og hjælper hinanden, deler og giver omsorg som er kendetegnet for et HJEM.
 
Comments