Djursland‎ > ‎Set og sket‎ > ‎

Madxpressen

indsendt 13. sep. 2017 10.21 af Djursland Admin   [ opdateret 13. sep. 2017 10.45 ]

Kalenderen viste tirsdag den 5. september 2017 og 24 veloplagte medlemmer mødte op til en spændende aften i Madxpressen i Allingåbro
- for at høre lidt om firmaet og se/høre noget om at arbejde med fondant og sukkerpynt.

Bjarne Rasmussen startede aftenen med at fortælle om sig selv og hvordan hans vej til medejer af Madxpressen havde været. Bjarne og Rasmus Højgaard overtog i december 2009 firmaet og siden er det gået stille og roligt fremad. I dag er der omkring 10 ansatte og omsætningen ligger på ca. 6 millioner. For nogle år siden tog de et stort skridt og indrettede et helt nyt køkken, helt efter deres smag og behov, stadig i Allingåbro bare lidt længere oppe af Hovedgaden.
Her er der god plads til at kreerer mad - alt fra de gode gamle klassikere til nyere gourmetmenuer. Udover diner transportable har de faste leveringer bl.a. til nogle pensionister, Randers FC og den store garantfest for Sparekassen Djursland med helt op til 1500 mennesker. Som Bjarne fortæller, intet er for stort eller for småt.

 

Så tog Lone over……





Lone er udlært kok og har været ansat hos Madxpressen i nogle år. Hun skulle denne aften vise os hvordan man laver sukkerblomster og overtrækker en kage med fondant. Lone havde på forhånd lavet to kager hvoraf den ene allerede var pyntet. Imens vi kiggede på klarede hun den anden. Hold da op, hvor fik hun det til at se nemt ud! Øvelse gør mester……ikke sikker på nogle af deltagere bare lige kunne gøre hende kunsten efter, men vi fik forklaret og vist hvordan det kunne gøres.

Madxpressen var vært for drikkevarer under besøget samt kaffe til de skønne kager – kan her afsløre at det var chokoladekager med blåbærmousse betrukket med fondant og pyntet med sukkerblomster.

Desuden modtog alle en lille hjemmelavet leverpostej.
Tusind tak til Bjarne og Lone for deres medvirken til en meget interessant og ikke mindst velsmagende aften.  
      
                                                                                                                                                                                                                               










Comments