Årsmøde 2014

Skjoldborg-Sjørring-Tilsted var vært for årsmøde 2014 i Familie og Samfund. 50 medlemmer fra nær og fjern havde fundet vej til Thy i det smukkeste efterårsvejr og havde en fantastisk dag i Harring-Stagstrup Kirkecenter.

De sidste nyheder blev udvekslet og det lader til, at arbejdet er godt i gænge i de forskellige landsdele. Lektor Else Bisgaard
gav os en spændende rundvisning i Stagsted Kirke, hvor vi bl.a. kunne beundre de flotte freskomalerier i apsis af Rudolf Rud-Petersen, som også har sat sine fingeraftryk i Viborg Domkirke.

Frokosten bød på mad produceret af lokale råvarer, så der var trængsel omkring buffeten. Forfatteren Agnethe Odgaard-Jensen
bød på sin egen ostekage – og på et meget stærkt foredrag om ”Kunsten af bevare livsmødet – trods modgang”. Og det må man
sige, at Agnete Odgaard har erfaring i. Hun blev blind som 25-årig efter en fødsel af et dødfødt barn, men har alligevel formået at finde tilbage til et liv med indhold og mening. Ikke mindst takket være beslutningen om at have et lyst livssyn og ikke lade sig begrænse.

Dagen sluttede med ”sensommerstemning i Thy”, hvor organist og trompetist Hans Henrik Larsen og kirkesanger Birthe Aarup spillede og læste digte og lagde op til fællessang.

Alt i alt en rigtig god dag. Efter en kort debat er beslutningen, at værtskabet for årsmødet stadig skal gå på skift mellem regionerne og at datoen stadig skal være den 1. lørdag i oktober.

Næste årsmøde bliver derfor lørdag 3. oktober og vært er Region Midt-Vest.

        
Comments